Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Bestelling wijzigen of annuleren

< terug naar Bestellen

Oeps! Heb je net je bestelling afgerond, ben je nog iets vergeten. Of kom je er achter dat je het product eerder nodig hebt dan kan worden geleverd en wil je de bestelling annuleren. Geen probleem! Neem meteen contact met ons op. Zolang je bestelling nog niet is vertrokken uit ons magazijn, kunnen we deze nog voor je aanpassen of annuleren.

Hebben we je pakket al verzonden? Dan kan je het pakket weigeren wanneer dit wordt aangeboden door PostNL. Je bestelling wordt dan naar ons terug gestuurd. Zodra wij het pakket retour ontvangen, nemen we contact met je op om tot een oplossing te komen.

Aan het annuleren van je bestelling zijn geen kosten verbonden. Aan het actief weigeren van je bestelling wel. We verrekenen de verzendkosten van € 5,95 (NL) of € 13,- (BE) voor het versturen van het pakket. Heb je het pakket wel in ontvangst genomen en wil je het toch retour sturen, kan je gebruik maken van onze retourservice. Hou er rekening mee dat hier ook kosten aan verbonden zijn.